ΣΑΓΑΠΑΩ,ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ,ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ(2006-2007)

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 1:14 μμ


Σ'αγαπώ,σε λατρεύω,χωρίζουμε

alt

Όταν ρωτούν τους δημιουργούς Joe DiPietro και Jimmy Roberts «σε τι αναφέρεται αυτό το έργο;», εκείνοι απαντούν πολύ απλά : «Σε ανθρώπους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν».

 

 Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Μέμο Μπεγνή, τη Ζώγια Σεβαστιανού, τη Βίκυ Σταυροπούλου, το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ένα πιανίστα κι ένα βιολιστή επί σκηνής, η κωμωδία, ξεκινώντας από τη γνωριμία του Αδάμ με την Εύα, βάζει στο μικροσκόπιο την πολυτάραχη ιστορία που ονομάζεται «σχέση των δύο φύλων».

 

 Αντρες και γυναίκες που φλερτάρουν, δεσμεύονται, παντρεύονται, αποκτούν παιδιά και υποχρεώσεις, χωρίζουν ή απλώς περνούν τη ζωή τους αναζητώντας το ιδανικό ταίρι, είναι οι «ήρωες» του έργου. Ανθρωποι που με πολύ χιούμορ και πολλή μουσική λαχταρούν να πουν «σ'αγαπώ», ονειρεύονται να πουν «σε λατρεύω» αλλά δεν διστάζουν να πουν και «χωρίζουμε»!

 

 Η πανέξυπνη μουσική κωμωδία από το 1996 που ανέβηκε στη Νέα Υόρκη έχει σημειώσει ρεκόρ παραστάσεων (4000 off Broadway) και αυτό το φθινόπωρο μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Λονδίνο, το Αμστερνταμ, την Ιταλία, τον Καναδά και στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ανεβαίνει στην Αθήνα και υπόσχεται δύο ώρες απίθανου γέλιου!

 

 Η ταυτότητα της παράστασης

Απόδοση: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Ζέτα Μακρυπούλια, Μέμος Μπεγνής, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης


 


Profile

zeta16 Ζέτα Μακρυπούλια

Το προφίλ μου

Γνωρίστε με και θα καταλάβετε!!!

Σελίδες

Τελευταία θέματα

Αναζήτηση